COMPANIE

Fondata in 1992 de catre Ing. Andries Ilie Corneliu (1942 – 2009) ANCA-ROM SRL nume ce este pastrat si astazi, incepe productia de broderie industriala, idee inovatoare a acelor vremuri pentru industria textila, intr-un mic atelier din orasul Bacau N-E Romaniei. Avand alaturi sotia si cei doi fii inca din primii ani de activitate, depun toata atentia si priceperea lor in furnizarea de servicii de calitate ce sunt apreciate si astazi . La finele anilor 99′ se pun bazele noului sediu concomitent cu dezvoltarea departamentului de tricotaje ce va avea sa evolueze constant pana in prezent ANCA-ROM ajungand un nume de referinta intre producatorii de profil din Zona Bacaului. De peste 20 de ani furnizor de prestari servicii broderie avand utilaje de ultima tehnologie putand executa aproape toata gama de produse cerute, propune si un produs tricotat exclusiv in Romania din cele mai pretioase fire: cashmere, merinos,viscoose, bumbac, matase.

Propria colectie Umano este creata pentru a satisface o gama de clienti pretentiosi si atenti la calitatea produsului imbracat si este conceputa pe baze solide si atentie intr-o estetica moderna.

Pasiunea si dragostea pentru cele doua activitati este locomotiva principala, tot grupul nostru de lucru uneste profesionalismul, competenta, tehnica cu creativitatea artizanala.